Retete istorice: fursecuri si biscuiti de Craciun PDF

Coperta Carte Retete istorice: fursecuri si biscuiti de Craciun

Cauti cartea Retete istorice: fursecuri si biscuiti de Craciun? Acceseaza butonul de mai jos si o poti comanda si citi direct la tine acasa. Click pe buton!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Retete istorice: fursecuri si biscuiti de Craciun publicata de Camara satencei (Norica Birzotescu)

“In fiecare an, Sarbatoarea Nasterii Domnului ne umple sufletul de speranta, de dragoste si de bucurie. Ne dorim cu tarie sa impartasim aceasta curata emotie cu cei dragi. Asadar, sa imbracam caminul nostru in aroma sarbatorilor de iarna si sa ne bucuram familia, prietenii si colindatorii cu fursecuri facute in casa, urmand aceste retete istorice, retetele strabunilor: de la gustari sarate, la biscuiti si fursecuri simple, cu ciocolata sau umplute cu marmelada sau rahat pana la aromata tu…

Acceseaza Download Acrobat Reader si instaleaza programul pentru a citi fisierele PDF. Pentru instructiuni citeste manualul in format PDF in browserul tau! Daca nu doresti sa citesti cartea tiparita, iti recomandam sa incerci formatul online din librariile iOS sau Android. Acolo vei gasi cartea Retete istorice: fursecuri si biscuiti de Craciun in format PDF sau ePub. Acest site incurajeaza achizitia cartilor!