Zaharia Zanzibon, Vol. 4: Spiridusii lui Mos Craciun PDF

Coperta Carte Zaharia Zanzibon, Vol. 4: Spiridusii lui Mos Craciun

Cauti cartea Zaharia Zanzibon, Vol. 4: Spiridusii lui Mos Craciun? Acceseaza butonul de mai jos si o poti comanda si citi direct la tine acasa. Click pe buton!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Zaharia Zanzibon, Vol. 4: Spiridusii lui Mos Craciun publicata de Galaxia copiilor (Silke Moritz)

Nu mai e mult pana la Craciun. Zaharia Zanzibon si Iepurasul Alb primesc o scrisoare: Mos Craciun ii cheama in ajutor. In loc sa se ocupe de impachetarea jucariilor in cadouri, spiridusii au dezertat. Se plimba prin oras si fac vraji, pe care Zaharia si Iepurasul trebuie sa le desfaca. O sa reuseasca? Trebuie sa-i ajutati: printre miile de imagini trebuie descoperite faptele spiridusilor – cele mai bine de 250 de vraji care au intors lumea cu susul in jos….

Acceseaza Download Acrobat Reader si instaleaza programul pentru a citi fisierele PDF. Pentru instructiuni citeste manualul in format PDF in browserul tau! Daca nu doresti sa citesti cartea tiparita, iti recomandam sa incerci formatul online din librariile iOS sau Android. Acolo vei gasi cartea Zaharia Zanzibon, Vol. 4: Spiridusii lui Mos Craciun in format PDF sau ePub. Acest site incurajeaza achizitia cartilor!